Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Webáruházunk terméklistája nem egyezik meg raktárkészletünkkel! Azoknál a tételeknél, amelyek sem saját, sem a központi raktár készletén jelenleg nincsenek, a megrendelést előjegyzésnek tekintjük. Ezeket az előjegyzéseket csak a készülék beérkezése után tudjuk teljesíteni. A terméktulajdonságok és technikai információk tájékoztató jellegűek, a műszaki adatok és felszereltség változtatásának jogát a Whirlpool Magyarország Kft. korlátlanul fenntartja!

Használati és kezelési útmutatók letölthetők a www.whirlpool.hu vagy a https://docs.emeaappliance-docs.eu/ weboldalról.

Rendelés – Ajánlatkérés: Megrendelés esetén kérjük telefonszámát és egyéb elérhetőségét minden esetben adja meg, hogy kollégáink a termék vagy termékek várható beérkezéséről, illetve a szállítás idejéről tájékoztatni tudják. Kérjük a rendelésében tüntesse fel a számlázási nevet és címet, valamint ha ettől eltér akkor a szállításra vonatkozó adatokat. Elektronikus megrendelés esetén csak telefonon történt egyeztetés után rögzítjük a megrendelést.

Amennyiben kérdése merülne fel hívja Márkaboltunkat a következő telefonszámokon: 061/323-1675, 061/323-1676 vagy küldjön e-mailt a címünkre: info@whmarkabolt.hu

Több készülék együttes vásárlása esetén lehetőség van egyedi árajánlat kérésére. Ezt legegyszerűbben e-mailben teheti meg a megadott elérhetőségünkön. Kérjük, pontos típusszámot írjon levelében!

A termék kifizetése:

  • – Készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel Márkaboltunkban
  • – Banki átutalással, amely esetben az általunk kiállított számla alapján, az ellenérték számlánkon történő megjelenése után vehető át a készülék, illetve tudjuk teljesíteni a kiszállítást

A szállításról:

Szállításainkat szerződött partnerünk a HDT Fuvarszolgálat végzi országos területen. https://www.homedt.hu/fooldal

A kedvezményes kiszállítás díja: Budapestre hétköznapokon: 6.000.- Ft , Vidékre hétköznapokon 8.000.- Ft. , mely független a darabszámtól. Kivétel: a nagyméretű készülékek, mely a körülmények figyelembevételével (emelet,lépcső), illetve behajtási engedéllyel megközelíthető címek esetén módosul.

Lehetőség van továbbá – ezt kérjük külön jelezzék – a 40kg alatti csomagok kiszállítását az MPL futárszolgálattal rendelni (háztól házig):

Garancia: Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a Whirlpool Márkaboltban kizárólag csak a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott termékeket értékesítünk. Ezért az utóbbi időben egyes internetes webáruházakban megvásárolható idegen beszerzésből származó Whirlpool termékekkel szemben teljeskörű garanciát és szavatosságot biztosítunk.

Mivel a termékek garancialevele csomagoláson belül van elhelyezve, ezért a Whirlpool Magyarország nem köti az eladó szerv bélyegzéséhez a garancia igénybevételét. A garanciánál irányadó a vásárláskor kiállított számla vagy annak hiteles másolata. Beüzemelés köteles készülékek esetében (elektromos sütő, gáz vagy elektromos főzőlap) a beüzemelést végző szakember garanciakönyvbe történő bélyegzése és a beüzemelésről szóló számlája szükséges.

Whirlpool Márkabolt

  • Üzemeltető: Electro Modul Kft.
  • Adószám: 23488281-2-42
  • Cégjegyzékszám: 01-09-967928
  • Cím: 1085 Budapest, József krt. 28.
  • Tel.: 061/323-1675

Ha bármilyen kérdése felmerülne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére.

Vevőszolgálat és szerviz: Országos hibabejelentés és ügyfélszolgálat: Tel.: 06-1-999-5000 Fax: 06-1-555-1109 E-mail: ugyfelszolgalat@europeanappliances.com. Web: www.whirlpool.hu Nyitva: hétfőtől-péntekig, 8-18 óráig szombat-vasárnap üzenetrögzítő

Budapesti Márkaszerviz : 1083 Budapest, Jázmin utca 16. Tel: 06 30 849-8320 Email: whirlpoolraktarbp1@fazisker.hu

Általános szerződési feltételek: