Intuitív kezelőfelület

A 6. Érzék technológiának és az újan fejlesztett egyedi érintőkijelzős felületnek köszönhetően soha nem volt még ilyen egyszerű a készülék kezelése.

Felejtse el a szagokat

Bármilyen ételt is főzzön, a páraelszívó mindig gondoskodik konyhája tökéletes levegőjéről.

Absolute dizájn

Kifogástalan megjelenés és összhang konyhájában. A páraelszívók tökéletesen illeszkednek egyéb konyhai készülékekhez.

A teljesítmény új generációja

A Whirlpool T-alakú páraelszívók a termékkategória új generációját képviselik, különleges teljesítményt nyújtva. Az új Whirlpool technológiának köszönhetően a páraelszívó akár 700 m³/h teljesítményre is képes.

Folyamatosan javuló levegőminőség

Amennyiben intenzívebb elszívásra van szükség, a Boost funkció bekapcsolásával gyorsan megoldhatja azt, ekkor 5 percig teljes fokozatra kapcsol a rendszer.

Különböző beépítési módok, szűrőtípusok

Típustól függően a páraelszívó alkalmas “kivezetéses” vagy “keringetéses” beépítésre. A kivezetéses páraelszívók zsírszűrőkön keresztül szívják el a főzés során keletkező párát, csővezetéken keresztül vezetik el a külső térbe, míg a keringetéses páraelszívók zsír- és szénszűrőn vezetik át az elszívott párát, mielőtt a szűrt levegőt visszajuttatnák a konyha légterébe.

Az alumínium zsírszűrők a főzés alatt keletkező zsírt és minden kellemetlen szagot magukba szívják. A nemesacél szűrőknél a zsírral telített levegőt egy többszörösen kanyargós irányú, nagyméretű felületre terelik, ahol a zsírrészecskék visszamaradnak és lerakódnak. Mindkét típus mosogatógépben mosható. A perimeter technológia esetén a panel megtöri a levegő áramlását és azt a páraelszívó külső sarkai felé irányítja, ahol még több zsírt képes összegyűjteni.

Könnyen használható kezelőszervek
  • Érintőszenzoros kezelőszervek: Stílusos, csúcstechnológiát alkalmazó, rendkívül könnyen használható kezelőszervek. Időzítővel és intenzív működési funkcióval is rendelkeznek.
  • Puha érintésű nyomógombok: Ezek a kezelőszervek háttérvilágítással rendelkeznek.
  • Tolókapcsolós szabályozó: a kényelmesen használható szabályzó segítségével könnyen beállíthatja az ideális teljesítményszintet.
Konyhájába tervezve

A Whirlpool páraelszívókat úgy tervezték, hogy esztétikus és dekoratív megjelenésükkel egyenként is egy dizájn elemet képezzenek, de az egész konyha megjelenése is tökéletes összhangban legyen. Különleges hangulatot teremtenek, javítják a levegő minőségét, mindemellett vonzó látványt is nyújtanak.

iXelium™ felület

A páraelszívók acél felületét is speciális iXelium™ felületkezeléssel látták el, így hosszú időn keresztül fényesek maradnak. Az iXelium™ készülékek most teljes szettben is elérhetők: sütők, mikrohullámú sütők és gáz főzőlapok közül választhat.