PowerDry technológia

A PowerDry egy különleges, egyedülálló aktív szárítási technológia, amely kiváló szárítási eredményt biztosít egy zárt rendszernek köszönhetően, amely a kondenzáció folyamán eltávolítja a párát a belső térből. A PowerDry, mint egy opció, lehetőséget ad a szárítási hatékonyság növelésére. A ciklus időtartama lecsökken (a kiválasztott programtól függően akár 35 perccel is) anélkül, hogy nőne az energiafelhasználás.

A PowerDry használatával tökéletes szárítás érhető el akár 1 óra alatt, még a műanyag edényeknél is.

PowerClean technológia

A 6. Érzék PowerClean™ olyan újratervezett, célzott vízsugaras rendszer, amely még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a lábasokról, serpenyőkről vagy tepsikről anélkül, hogy előöblítésre, áztatásra vagy súrolásra lenne szükség. Speciális érzékelők figyelik a mosogatnivalók szennyezettségét és ennek megfelelően szabályozzák a víznyomást a mosogatási ciklus alatt.

10 tányérral többet mosogathat

A Whirlpool egyedülálló PowerClean technológiájával lábosai, serpenyői és tepsijei állítva is elhelyezhetők a kosár hátsó részében. Ez a rendszer az evőeszköztartó áthelyezésével további 10 tányér elhelyezését teszi lehetővé a középső és az alsó kosár hátsó részében.