6 literes vízfogyasztás

Az Eco programmal egy 13 terítékes készlet tökéletes elmosogatásához mindössze 6 liter vízre van szükség. A forradalmi újrahasznosító rendszernek köszönhetően a készülék az utolsó öblítés vizét megszűri és egy speciális tartályban tárolja, hogy felhasználja azt a következő mosogatás előmosogatás ciklusában. A készülék automatikusan leereszti a tartályt, ha a vizet nem használja fel 3 napon belül.

A+++ energiaosztály

A PowerDry technológiának köszönhetően nemcsak kiemelkedő tisztítási és szárítási eredmény érhető el, hanem maximális energiamegtakarítás is.

Erőforrás takarékos 6. Érzék technológia

Sokan szeretnék, ha mosogatógépük kevesebb energiát és vizet használna fel, amikor nincs teljesen megpakolva. A Whirlpool 6. Érzék mosogatógépek ennél is többet tudnak. Intelligens érzékelőkkel rendelkeznek, amelyek mérik a szennyezettség mértékét és az erőforrásokat ehhez igazítják, így akár 50%-os energia-, víz- és időmegtakarítást érnek el.

Flexispace

Tágas belső tér kompromisszumok nélkül, amely a legjobb megoldást kínálja a mindennapi mosogatáshoz.

 • Harmadik evőeszköztartó fiók: Kifejezetten az evőeszközök, tálalóeszközök számára kifejlesztett harmadik kosárban egyszerű a bepakolás, maximális rugalmasságot és tökéletes tisztaságot biztosít még a hosszabb kések, merőkanalak számára is. A harmadik evőeszköztartó fiók egyszerűen kivehető.
 • Állítható magasságú és kivehető felső kosár: Moduláris felépítésen alapuló (tetszőlegesen le- vagy felállítható tányértartó sorok és csészetartók) biztosítják azt, hogy az edényeket a legkülönbözőbb módokon helyezze el a belső térben.
 • Teleszkópos sínrendszer: lehetővé teszi, hogy a felső kosarat teljes egészében kihúzza, ezáltal egyszerűbbé válik a ki- és bepakolás, miközben maximális stabilitást biztosít.
Minden igényt kielégítő programválaszték

Mosogatóprogramok széles választéka minden igényre. Minden programot egy könnyen felismerhető szimbólum jelöl, így az egész család számára egyszerűen használható a mosogatógép.

 • 6. Érzék szenzorprogram: egyedülálló szenzortechnológián alapuló 40-70°C program, amely ideális a közepesen és erősen szennyezett tányérok, edények, evőeszközök mosogatására. A program alkalmazkodik a mosogatnivaló szennyezettségi szintjéhez és ehhez igazítja a víz- és energiafogyasztást.
 • 1 órás mosogatás és szárítás: PowerDry funkció használata mellett tökéletes tisztítás és szárítás érhető el akár 1 óra alatt, még a műanyag edényeknél is.
 • Előmosás: ez a rövid, hideg vizes mosogatási program az ételmaradványok eltávolítására szolgál, ha az edények a teljes mosogatások között összegyűltek.
 • Éjszakai program: az új éjszakai program szupercsendes, mindössze 39 dBA, ami a moduláris víznyomásrendszernek köszönhető.
 • Kímélő üvegprogram: kíméletes program, amely ideális az olyan kényes mosogatnivalóhoz, mint a talpas poharak, valamint az enyhén szennyezett reggeliző és kávézó edények
 • Gyors: tökéletes, ha éppen siet, mivel ez a gyors program körülbelül 30 perc alatt elmosogatja az enyhén szennyezett edényeket.
 • Eco: ez a teljes mosogatási és szárítási program minimális szinten tartja az áram- és vízfogyasztást, amikor átlagos szennyezettségű edényekkel telerakott gépet használ.
 • Napi: ez a program a napi mosogatnivalót körülbelül 90 perc alatt mosogatja el; a közepesen szennyezett edények teljes tisztítási és szárítási programja.
 • Intenzív: magas hőmérsékletű program, amely meleg vizes előmosást is tartalmaz. Erősen szennyezett edények esetén alkalmazható, többek között serpenyők és leégett lábasok elmosására.
 • Gőzprogram: különösen kíméletes és erőforrás-takarékos program, mely a legmakacsabb szennyeződéseknél is hatásos.
 • Antibakteriális öblítés: az összes baktérium 99,999 százalékát eltávolítja (függetlenül bevizsgálva az NF EN 13697-es szabvány szerint), így biztosítja, hogy az edények tökéletesen higiénikusak legyenek.