Okos és környezetkímélő

A StarClean™ sütőtisztítás egy igazi innováció a környezetbarát
tisztítás terén: ez a Fusion és Ambient dizájn sütőinél elérhető forradalmian új technológia egyedülálló megoldást kínál a sütő környezetbarát tisztítására. Nagyszerű sütési eredmények, gyors és egyszerű tisztítás.
STARCLEAN™ TECHNOLÓGIA

Ideális választás azok számára, akik szeretnek sütni, ugyanakkor szeretnék környezetüket megóvni a tisztítószerek okozta ártalmaktól.

Innovatív technológia a tökéletes tisztíthatóságért

DG201412048

A StarClean™ sütőtisztítás egyedülálló megoldást kínál a sütő környezetbarát tisztítására. A StarClean™ funkcióval rendelkező sütő (AKZM 8380/IXL) belső terét speciális tapadásmentes bevonattal, sütőajtaját egyedülálló nanotechnológiás felületkezeléssel látták el.

A StarClean™ tisztítási ciklus egy alacsony hőmérsékleten működő 35 perces öntisztító program – mely során a sütőtér belsejében gőz keletkezik – végeztével a sütőteret tisztítószer hozzáadása nélkül csak egyszerűen a tartozékként hozzá adott cellulóztartalmú ruhával kell áttörölni.

Energiafelhasználás szempontjából is nagyon kedvező: 94%-kal kevesebb energiát használ fel, mint egy pirolitikus tisztítási ciklus. Azonban nemcsak időt és energiát takaríthatunk meg, hanem környezetünket is kíméljük a tisztítószerek okozta ártalmaktól.

Ajánljuk, hogy a StarClean™ tisztítási ciklust minden használat után futtassa le a sütőtér tisztántartása végett.

Új SmartClean™ funkció a példátlan tisztaságért

A SmartClean™ az innovatív funkció, mely környezetkímélő tisztítási technológiát biztosít az Absolute termékcsalád sütőiben. Mindössze 30 perc alatt alaposan kitisztítja a sütő teljes belső terét, nincs szükség tisztítószer használatára, ezután a sütőteret egyszerűen törölje át egy szivaccsal és kész. Az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően olyan gyakran használhatja ezt a funkciót, amilyen gyakran csak szeretné.

Pirolitikus tisztítás

Amikor Ön a pirolitikus tisztítás funkciót választja, a sütő 475 ºC hőmérsékletre kapcsol, mely az ételmaradékokat és szennyeződéseket hamuvá égetik, melyet aztán egy nedves ruha segítségével tisztára törölhet. A különleges szűrő megakadályozza a szagok szivárgását a sütőből. A különleges borítás és a négy hőálló üvegből álló réteg biztosítja, hogy a külső hőmérséklet jóval alacsonyabb maradjon, mint egy hagyományos sütő esetében.

Katalitikus tisztítás

Egy másik lehetőség, melyet minden Whirlpool vevőszolgálatnál megrendelhet, a katalitikus öntisztító bevonat, mely különleges, rendkívül porózus bevonatú zománccal készült panelekkel rendelkezik, mely magába szívja a szennyeződéseket és a zsírt.