Idő és energia megtakarítással

A könnyen használható kijelzők, funkciók és a széles választékban megtalálható dizájnvonalaknak köszönhetően a Whirlpool minden szakács és konyha számára ideális sütőt kínál.
Ön alkot, ő megsüti

DG201412025

Nincs még egy sütő, ami a különleges 6. Érzék technológiával lenne felszerelve. Válassza ki az étel típusát, nyomja meg az OK gombot és a sütő automatikusan meghatározza a főzési folyamatot, az ideális hőmérsékletet és az időt a maximális eredmény eléréséhez, mindezt a legkevesebb energia felhasználásával. Hogy még könnyebbé tegye az Ön dolgát, 30 előre beprogramozott recept is rendelkezésre áll.

Ready2Cook: Nincs többé előmelegítés

A Ready2Cook funkcióval elfelejtheti az előmelegítést. Egy innovatív és rendkívül hatékony levegő keringtető rendszer, mellyel akár 25%¹ energiát is megspórolhat a hagyományos sütőkhöz képest.

Többszintű sütés: Cook3

DG201412022

A Cook3 funkció lehetővé teszi, hogy egy időben akár több tepsiben is süssünk anélkül, hogy összekeverednének az ízek és aromák a különböző szinteken. Ezzel további lehetőség nyílik arra, hogy időt és energiát spóroljunk és ugyanannyi idő alatt háromszor annyi ételt készítsünk el.

Határtalan kreativitás, tágas belső tér

A Fusion és Ambient termékcsalád sütői rendkívül tágas, 73 literes sütőtérrel és 5 sütősínnel rendelkeznek. Egy fejlett sütési rendszer, mely nem szab határt az Ön kreativitásának.

Finoman záródó ajtók
DG201412038

A Whirlpool sütői finomán záródó zsanérokkal vannak felszerelve a zajtalan ajtócsukódás érdekében: csak egy a számos kis, de annál jelentősebb részlet közül, melyek egy igazi élménnyé varázsolják készülékeink használatát.

Teleszkópos sütősínek

A könnyen mozgatható sütősínek rendkívül nagy segítséget nyújtanak a sütési állapot ellenőrzésében, valamint megkönnyítik a grillrácsok és sütőtálcák behelyezését illetve kivételét.

Mély sütőtálca
DG201412100

Az új innovatív sütőtálca lehetővé teszi, hogy a hagyományos recepteket is könnyen elférve elkészíthessük a sütőben. Ez a különleges, extra mély sütőtálca azoknak készült, akik szeretik a házias sült húsokat, töltött vagy rakott ételeket, csőben sülteket vagy az otthon készült lasagne-t. A Whirlpool sütőivel Ön könnyedén mesterszakács vacsorákat varázsolhat az asztalra, mindig tökéletes végeredménnyel.

Grillrács és a sütőtálca kicsúszását gátló rendszer

Az új sütősín kialakítása és a kicsúszást gátló rendszere garantálja a tepsik, lábasok és egyéb tálak stabilitását a sütési folyamat ellenőrzése közben, valamint azok eltávolításakor.

Automatikus kikapcsolás

Minden Whirlpool sütő egy automatikus kikapcsoló rendszerrel van felszerelve, mely leállítja a sütőt, ha úgy felejtenénk 4-5* óránál hosszabb ideig (*modelltől függően). Így még a legfeledékenyebb szakácsok is magára hagyhatják a sütőt.

¹ A tesztelések során mért maximális megtakarítás többféle edény esetén a “nincs előmelegítés” funkció használatát összehasonlítva az “előmelegítés” funkció használatával.