Verhetetlen karcállóság

Az iXelium™ csak a Whirlpool készülékeknél megtalálható exkluzív felület, mely hihetetlenül könnyen tisztítható és ugyanolyan szép marad az idő múlásával is. A titok a nano-technológiás felületkezelésben rejlik, melynek köszönhetően elfelejtheti az ujjlenyomatokat és karcolásokat.
Verhetetlen ellenállóképesség

Fedezze fel az iXelium felületet: ez a forradalmi nano-technológiás felületkezelés az acél felületet nemcsak ellenállóbbá teszi a karcolásokkal szemben, de hosszú időn keresztül is ragyogó marad.

Hosszantartó szépség

Az iXelium™ felületkezelés extrém tartóssága lehetővé teszi, hogy konyhai készülékei az idő múlásával is gyönyörűek maradjanak. A felület sokkal ellenállóbb a magas hőmérséklettel és az elsárgulással szemben, más felületekhez viszonyítva. A könnyű tisztíthatóság titka is ebben a felületkezelésben rejlik, mindösszesen egy szivacsos áttörlésre van szükség és konyhája ismét ragyog, mint új korában.

Egyedülálló elegancia konyhájában

A különleges ragyogást most az Ön konyhájába is elhozza a lenyűgözően szép, új iXelium™ felület. Készülékek teljes választéka elérhető ebben a felületben: sütő, mikrohullámú sütő, főzőlap, gázfőzőlap, indukciós és kerámia főzőlap. Az egységes kinézetű készülékek inspirálóan hatnak a kreativitásra és tökéletesen kombinálják a könnyű használatot a legjobb elérhető eredménnyel.