6. Érzék gőz funkció
DG201412026

Gőzzel segített sütés, amelynek használatával számos különböző ételt készíthet új, ötletes módon. A főzés kíméletesebb, az eredmény pedig mindig ízletes, zamatos. Öt különböző ételkategóriából választhat tetszése szerint: hús, hal szárnyas, töltött zöldség és sütemények.

Gőzzel kombinált sütés

Ez a rendkívül fejlett sütési módszer a forró levegőt száraz gőzzel kombinálja (100 °C fölött), így az étel kívül ropogós lesz, a hal és hús pedig belül finom porhanyós marad. Ez a funkció számos nagyszerű recepthez ideális: közülük 71 megtalálható a felhasználói kezelőfelület memóriájában.

Készre melegítés funkció

A készre melegítés funkció gőz segítségével gyorsan felmelegíti a már elkészített ételt anélkül, hogy az kiszáradna, így a melegített étel ugyanolyan ízű, mintha frissen készítette volna.

Gőz

A Whirlpool gőz funkciójának használatakor, amely különösen zöldségek készítésekor hasznos, az ételben megmarad az összes fontos vitamin és tápanyag. Ami még ennél is fontosabb, hogy a zöldség nem veszi át a vele egy időben készülő többi étel szagát.

Gőzgenerátor

A gőzgenerátor pont a megfelelő mennyiségű és hőmérsékletű gőzt juttatja közvetlenül a sütőtérbe, így a sütőtérben vizet párologtató készülékeknél jobb eredményt biztosít. Az étel kíméletesen, egyenletesen és hatékonyan készül.

Tökéletes újramelegítés

A Whirlpool párolók ideális megoldást jelentenek az ételek újramelegítéséhez is. A Készre melegítés funkció kíméletesen újramelegíti a korábban elkészült ételt anélkül, hogy az kiszáradna, így pont olyan friss, mint amikor készült.