A kiváló sütési eredmények találkozása az egyszerű megvalósítással

Kiváló eredmények minimális erőfeszítéssel, köszönhetően az új intuitív kezelőfelületeknek. A főzés új dimenziója konyhája szívében!
Az élet egyszerűsítésére tervezve

DG201412042

A teljesen felújított dizájnvonalba tartozó készülékek még élvezetesebben és egyszerűbben használhatók, köszönhetően az elegáns 6. Érzék programkapcsolónak. A megfelelő funkció beállítása és a visszajelzések értelmezése soha nem volt még ilyen egyszerű. A készülékek tökéletesen illeszkednek a teljes Whirlpool konyha dizájnjához, mellyel gyönyörűvé varázsolhatja otthonát.

Intuitivitás egy gombnyomásra

DG201412016

A 6. Érzék technológia tudja mi kell egy recept tökéletes elkészítéséhez. Automatikusan beállítja a kiválasztott ételhez megfelelő főzési módot, szabályozza a hőmérsékletet és a teljesítményt. A funkciók közötti navigálás és a paraméterek kiválasztása, megerősítése lehetővé teszik, hogy pár egyszerű lépésben elkészíthesse a kívánt ételt sütőjével vagy mikrohullámú sütőjével. Nincs szükség a sütő előmelegítésére. Az ételek még étvágygerjesztőbbek lesznek a tökéletes légáramlásnak köszönhetően. Az új mikrohullámú sütőkben található Crisp technológiával Ön még egészségesebb és ropogósabb ételeket készíthet.

Forradalmi teljesítmény

Mind a sütők, mind a mikrohullámú sütők egyre ízletesebb és finomabb receptek elkészítésére ösztönöznek. A 6. Érzék technológiával kedvére kísérletezhet és kipróbálhatja azon ételek elkészítését, melyeket eddig még soha nem kóstolt, nem számít, hogy előtte nem készítette el az ételt még soha, a 6. Érzék program segít Önnek, így bármely nap tökéletessé válhat arra, hogy egy újabb remekművet alkosson.