Ezt a csendes, mégis nagy teljesítményű Whirlpool páraelszívókkal könnyedén biztosíthatja.

Művészet a konyhában

A Whirlpool esztétikus, dekoratív páraelszívói a hagyományosan kiemelkedő teljesítményt a modern formai megoldásokkal és innovatív világítási megoldásokkal ötvözik. A típustól függően a páraelszívó alkalmas “kivezetéses” vagy “keringetéses” beépítésre. A kivezetéses páraelszívók zsírszűrőkön keresztül szívják el a főzés során keletkező párát, csővezetéken keresztül vezetik el a külső térbe, míg a keringetéses páraelszívók zsír- és szénszűrőn vezetik át az elszívott párát, mielőtt a szűrt levegőt visszajuttatnák a konyha légterébe.

Hatékony, csendes működés

Egyes Whirlpool páraelszívók EDS3¹ rendszerrel rendelkeznek, amely a nagy teljesítményt kiemelkedő zajcsökkentéssel ötvözi az élvezetesebb főzés érdekében. Az egyedülálló szűrő-kialakításnak, valamint a belső zajnyelő panelekkel ellátott nagyméretű ventilátornak köszönhetően a rendszer mérsékli a páraelszívó körül kialakuló levegő turbulenciát. Ennek eredményeképp a zajszint akár 35%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos Whirlpool páraelszívóknál².

Míg a hagyományos páraelszívók olyan zajszintet keltenek, amely megfelel egy nyitott irodában munkanapokon érzékelhető zajnak, addig a Whirlpool Deep Silent páraelszívók mindössze 45 dB zajjal működnek normál üzemmódban, ez pedig a könyvtárban hallható háttérzajnak felel meg. A konyhája tökéletes hely lehet vendégei fogadására, még akkor is, ha éppen főz, és a páraelszívó maximális sebességi fokozaton működik.

6. Érzék páraelszívók

Az intelligens 6. Érzék technológiát hasznosítva a páraelszívó érzékelő jeleit használja fel a megfelelő teljesítményszint beállítására, függetlenül attól, hogy mit főz, és Önnek egyáltalán nem kell törődnie a beállítással. Ezen túlmenően az egyes páraelszívók az új Whirlpool Green Generation családnak is tagjai, így a 6. Érzék páraelszívók kivételes erőforrás-takarékossággal ötvözik a kiemelkedő teljesítményt.

6. Érzék szenzorok
  • mindig a megfelelő teljesítményszintre állítják be a páraelszívót, így kiváló teljesítményt és maximális energiatakarékosságot biztosítanak
  • érzékelik a szennyezőanyagokat, például a füstöt, és automatikusan a megfelelő sebességet állítják be, hogy a páraelszívó akkor is tisztítsa a levegőt, amikor éppen nem főz
Perimeter páraelszívók

A Whirlpool Perimeter (kerületi elszívást alkalmazó) páraelszívói áttörést jelentenek a páraelszívási technológiában. A főzés során keletkező párát a páraelszívó alapsíkjának külső éle mentén nyelik el, nem pedig a középen lévő zsírszűrőn át. Ezt egy irányítópanel teszi lehetővé, amely megtöri a pára áramlását, és a párát a páraelszívó aljának külső szélei felé tereli, ahol a zsír hatékonyabban gyűjthető össze. Ezen túlmenően a rejtett szűrőnek köszönhetően a zajszint is alacsonyabb, a páraelszívó teljes külső felületét könnyebb tisztán tartani, ugyanakkor a páraelszívó sokkal vonzóbb, egységesebb megjelenésű elemmé válik a konyhában.

Könnyen használható kezelőszervek
  • Szenzoros kezelőszervek: stílusos, csúcstechnológiát alkalmazó, rendkívül könnyen használható kezelőszervek. Különböző típusú érintős kezelőszervek késleltetett időzítővel és intenzív működési funkcióval.
  • Stem szenszoros kezelőszervek: a Stem érintéses kezelőszervek 3 teljesítményfokozatot, valamint egy booster szintet biztosítanak. A kezelőszerv fényerő-szabályozós halogén lámpával, motor be/ki lámpával, teljesítményjelzővel, valamint a zsír- és szénszűrők telítettségét mutató kijelzővel rendelkezik.
  • Puha érintésű nyomógombok: ezek a kezelőszervek háttérvilágítással rendelkeznek.
  • Elektronikus toló-szabályozó: a kényelmesen használható szabályzó segítségével könnyen beállíthatja az ideális teljesítményszintet.
  • Mechanikus toló-szabályozó, mechanikus nyomógombok: az előre beállított ventilátor sebesség egyszerű kézi módosítását teszi lehetővé.