A még egyszerűbb főzésért

A Whirlpool indukciós főzőlapjai a fejlett technológiát, a gyorsaságot, az energiahatékonyságot és a könnyű használatot egyesítik.

Indukciós technológia

DG201412076

Az indukciós technológia közvetlenül az edényt és nem a főzőlapot melegíti fel. Az üvegkerámia felület alatt lévő indukciós tekercs mágneses mezőt hoz létre, amely kölcsönhatásba kerül a mágnesezhető anyagú  főzőedénnyel és azt közvetlenül melegíti. Csak mágnesezhető edény alkalmas erre, más anyagban nem keletkezik hő. Az indukciós főzés idő és energiatakarékos, rendkívül biztonságos és könnyen tisztítható. A precíz indukciós technológia garantálja a tökéletes főzést a csokoládé olvasztásától az olajban való sütésig.

PowerManagement funkció

DG201412078

Amennyiben otthonában korlátozott a villanyóra teljesítménye, Ön beállíthatja, hogy mennyi áramot használjon a főzőlap működés közben. 4 különböző teljesítmény érték közül választhat: 7,2 kW – 6 kW – 4 kW – 2,5 kW, így teljesen megszüntetheti a túlterhelés lehetőségét.

Precizitás az energiatakarékosság jegyében

Az indukciós főzés szépsége abban rejlik, hogy magát az edényt és nem a főzőlapot melegíti, így 10%-nál is kevesebb energia vész el a környező levegő melegítésére: háromszor-négyszer kevesebb, mint a gázfőzőknél. Az indukciós főzőlap így nem csak gyorsabb, mint a hagyományos főzőlap, de egyben a legenergiatakarékosabb főzési mód is.

Indukciós technológia

Az indukciós technológia az elektromágneses mezőnek köszönhetően közvetlenül az edényt és nem a főzőlapot melegíti fel, így az indukciós főzőlap a legjobb megoldás az energiahatékonyságot és a főzés gyorsaságát tekintve. Az indukciós főzőlapok nemcsak biztonságosak, de sík felületüknek köszönhetően könnyen tisztíthatók is. A pontos indukciós technológiával tökéletesen ellenőrzés alatt tarthatja az ételek készítését, a csokoládé olvasztásától kezdve a krémek keveréséig.

FlexiCook zóna

A FlexiCook zóna segítségével lehetősége nyílik bármilyen méretű és alakú főzőedény használatára. Most a minimum 12 cm átmérőjűtől a 40×24 cm-es edényekig bármekkorát választhat, akár egyszerre 10 kisméretű edényt is. A teljes FlexiCook zónában azonos hőmérséklet alakul ki, így egyenletesen és a 4 kW booster teljesítménynek köszönhetően gyorsan készítheti el ételeit. Minden alkalommal, amikor az edényt egy másik zónára áthelyezi, a főzőlap alkalmazkodik hozzá és azt a részt kezdi el melegíteni, amelyre az edény került, a kijelzőn mutatva, hogy melyik zóna működik.

30% idő- és energiamegtakarítás

A 6. Érzék technológiának köszönhetően a víz gyorsan eléri a forráspontot, így akár 30%-os idő- és energiamegtakarítás érhető el 2 liter víz forralása esetén¹. Egy hangjelzés tudatja Önnel, hogy a víz forrni kezdett, így nem kell folyamatosan ellenőriznie és elkerülhető a túlforralás is. A 6. Érzék funkció a forráspont elérése után automatikusan elindítja a percszámlálót (ami figyeli a forrási időt) és lejjebb veszi a teljesítményszintet, hogy forrásban tartsa a vizet.

Főzési funkciók minden igényhez

A 6. Érzék technológiának köszönhetően Ön mindig tökéletes eredményeket kap, a legintuitívabb módon. Egy érintéssel tökéletesen és könnyedén kiválaszthatja a főzési funkciót, amelyhez a főzőlap automatikusan beállítja a megfelelő teljesítményszintet, hogy az Ön legjobb receptjeit tökéletesen elkészítse. Az innovatív dizájn nemcsak szemet gyönyörködtető látvány, hanem igazi élménnyé varázsolja a főzést.

Kevesebb energiával, mégis gyorsabban

Az indukciós főzőlap a legjobb megoldás az energiahatékonyságot és a főzés gyorsaságát tekintve. Az indukciós technológia közvetlenül az edényt és nem a főzőlapot melegíti fel, így az energia kevesebb, mint 10%-át használja fel arra, hogy a környezetét melegítse és 90% energiát arra, hogy az ételt főzze.

EcoBooster

Az EcoBooster egy olyan innovatív funkció, amely lehetővé teszi, hogy ugyanolyan gyors eredményt érjen el 10%-kal kevesebb energia felhasználásával, mint egy hagyományos booster funkcióval. Az EcoBooster funkció aktiválásakor a főzőzóna 9 percig a maximális teljesítményen üzemel, majd automatikusan vált egy alacsonyabb teljesítményszintre.

Egyszerűen használható kezelőfelület

Az innovatív kezelőfelületek hihetetlenül egyszerűen kezelhetővé teszik ezeket a főzőlapokat. A teljesítményt egy érintőkijelzős felületen Ön állíthatja be, teljes ellenőrzés alatt tartva a főzési folyamatot, ami során egy egyszerű világító kijelző mutatja Önnek, hogy mely főzőzónák léptek működésbe. Az időzítő rendszer arra is lehetőséget ad, hogy a főzőzónákon egyenként állítsa be a főzési időt.

Könnyű beépíthetőség

A beépítés soha nem volt ilyen egyszerű, köszönhetően a rögzítő kapcsoknak, melyek segítségével csavarhúzó vagy szerszámok nélkül is könnyedén megoldható a beszerelés.

¹ Az indukciós technológiát összehasonlítva a gázfőzőlap- és fűtőbetétes kerámia lappal összehasonlítva, azonos mennyiségű (2 liter) víz felforralására vonatkozó belső tesztek alapján.