A Whirlpool iXelium™ felülettel a főzőlapok gyorsabban és egyszerűbben tisztíthatók
Az exkluzív nano-technológiás iXelium™ felületkezelés megakadályozza, hogy az étel letapadjon a főzőlapra, miközben óvja a karcolástól is.
iXelium™: forradalmi újítás az Ön otthonába
A Whirlpool bemutatja az innovatív felületet, melyet kifejezetten azok számára találtak ki, akik szeretik a dizájnt, viszont nem szeretnek takarítani. A különleges nano-technológiás felületkezelésnek köszönhetően az iXelium™ felületet nagyon egyszerű tisztítani. A hagyományos főzőfelületekkel szemben az iXelium™ megakadályozza, hogy az ételmaradékok a felülethez ragadjanak, így csak annyit kell tennie, hogy egy puha ruhával áttörli a felületet és az tiszta lesz, vegyszerek használata nélkül is. Ennek eredményeként a felület sokáig ragyogó és karcmentes marad.
Maximális karcállóság minden tesztelésnél
A TÜV Rheinland Italia által végzett független laboratóriumi tesztek szerint az iXelium™ főzőlapok sokkal ellenállóbbak a sárgulással, karcolódással és korrózióval szemben, a hagyományos rozsdamentes acél főzőlapokkal szemben. A TÜV Rheinland Italia globális vezető termékek, szolgáltatások és vállalati rendszerek független biztonsági és minőségi értéklelésében több, mint 130 éve.
Hőállóság
Magas hőmérséklettel szembeni ellenállás: egy órán keresztül 315 °C-ra való felmelegítés esetén az iXelium™ főzőlapok 6-szor jobban teljesítettek a sárgásodás elleni tesztben, mint a hagyományos acél felületű főzőlapok.
Karcállóság
A minták karcállóság elleni tesztelésekor egy ceruza keménységű tárggyal folyamatosan növekvő erősségű nyomást helyezve a felületre, az iXelium™ 15 szinttel ellenállóbbnak bizonyul a hagyományos acél felületű főzőlapoknál, azonos feltételek melletti tesztelés során.
Korrózió vizsgálat
Párás légterű és nagyon magas sótartalmú laborkörnyezetben végzet vizsgálatok során az iXelium™ 6-szor ellenállóbbnak bizonyult a korrodálódással szemben, mint a hagyományos rozsdamentes acél főzőlapok.